Cand cretinii n-au ce face…

Unul din amicii mei a avut parte astazi de o experienta interesanta si neplacuta totodata… Se trezeste omul din senin cu un telefon in care cineva il interpeleaza, il identifica iar apoi incepe sa debiteze tot felul de amenintari vecine cu moartea la adresa prietenului… Omul, stupefiat de ce aude, si mai ales nestiind cine suna si in legatura cu cine sunt amenintarile, incepe si el sa intrebe in stanga si-n dreapta ce si cum.

Detalii:

Numarul de pe care s-a sunat: 0746494163

Numele, nick-ul sau id-ul de mess al celui de care amicul cica trebuie sa stea de-o parte sau “se arde” : cypi_bmx.

Dupa 10 minute, concluzii:

Ala de a sunat e un idiot! Fara discutii! Cat de prost sa fii sa suni fara numar ascuns si sa te apuci sa faci amenintari?

Tot ala de a sunat, mai e si prost; amicul meu nici macar nu a auzit de individul cipibmx… si la cati cu numele lui sunt in cartea de telefon, e foarte usor sa si fii fost confundat; iar daca nu, ala de a dat numele si numarul lui este ori unul care nu are ce face, ori un amic cretin care a facut o gluma tare proasta.

Cat de idiot sa fii sa te legi de un om care este cunoscut de cel putin 100 de oameni pe internet si de si mai multi din zona lui? Pai daca amicul pateste ceva si de genul sa-i fie deranjata frizura de unii care au legatura u incidentul in cauza, ei nu realizeaza ca-i cauta juma’ de tara? Ca sa nu mai zic de diverse autoritati care se ocupa si cu criminalitatea informatica si de telecomunicatii (” amice” idiot care ai sunat, ce ai facut tu intra in categoria asta… si daca prietenul in cauza pateste ceva, voi sunteti principalii suspecti… in caz ca nu stiai, convorbirile se inregistreaza! )

Concluzie: cine stie ceva de numarul si id-ul prezentate mai sus este rugat sa ne informeze, pentru a lua masuri preventive si eficace de evitare a unor astfel de evenimente pe viitor. Nu de alta, dar prostia trebuie innabusita din start.

4 Comments

Filed under civilizatie, constiinta, cretini, cretinism

4 Responses to Cand cretinii n-au ce face…

 1. deee

  bai il stiu pe asta:))

 2. “Ăsta” fiind care dintre împricinaţi?

 3. deee

  cipi ala. abia acum am observat ca au trecut 2 ani de cand ai publicat articolul.

  oricum, il stiu. e unul de prin sibiu care e tot cu nasul pe sus, se crede buricul pamantului.

 4. E bine de ştiut, pentru viitor, în caz că… hm, e nevoie 🙂
  Mulţumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *