Just in case…

… dacă cumva auziţi ceva cum ca e rost de parastas pentru mine sau de vizite in spital, căutaţi-l pe şoferul de 27 de ani al Opelului Vectra Break, culoare alba, din Baicoi, cu numărul PH 82 FIU.

Acest cretin s-a găsit astăzi sa imi ameninţe viaţa după ce el a fost cel care NU  a respectat regulile de circulaţie, adecă era foarte grăbit sa treaca de un semn mare pe care scria STOP.

Individul a pretins că i-am tăiat calea, deşi eu veneam de pe drumul cu prioritate, deoarece el a interpretat semnalizarea mea la dreapta ca şi cum aş fi făcut dreapta pe prima strada şi nu că intenţionam să parchez un pic mai încolo (se pare că a lipsit la lecţia cu conducerea preventivă şi asigurarea înainte de a pleca de la STOP). A oprit lânga mine, eu fiind parcat pe trotuar, el pe partea carosabilă a drumului, şi m-a trecut Dunărea şi înnapoi, urlând ca un apucat si zicându-mi tot felul de chestii ca să-şi acopere prostia, şi când nu am mai rezistat şi l-am înjurat şi eu ODATĂ, s-a dat jos din maşină, şi-a sunat un prieten şi a venit spre mine cu intenţii belicoase, ameninţându-mă că nu mă vede bine daca mai trec pe acolo.

“Pe acolo” fiind sediul Petrom din Băicoi, unde mă duceam să predau cursuri de prim-ajutor.

Ceea ce mă face să abordez şi astfel problema: un membru al Crucii Roşii a fost agresat în public, fără vina lui, în timp ce încerca să-şi îndeplinească sarcinile din cadrul organizaţiei! Sună şi mai fain, nu?

Just in case că “nu o să mai fiu bine”, ştiţi de unde să-l luaţi pe individ, detalii despre el găsind şi la Poliţia Băicoi (unde am fost şi am făcut o sesizare), găsiţi şi înregistrarea de la 112, dacă este cazul, deoarece am sunat şi acolo.

Baftă!

1 Comment

Filed under cretinism

One Response to Just in case…

  1. cred ca e doar un imbecil , nu trebuie sa-ti faci probleme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *