Crucea Rosie – Filiala Prahova

Imi face o deosebita placere sa anunt lansarea oficiala a site-ului Filialei Prahova a Crucii Rosii.

Site-ul este bazat pe aceeasi binecunoscuta platforma de wordpress, este gazduit de ahriman.ro (momentan) si are o intefata simpla insa in ton cu “tema”, pe acest site putandu-se gasi informatii referitoare la campaniile actuale desfasurate de Crucea Rosie (Filiala Prahova in principal), precum si informatii si propuneri de viitoare proiecte, proiecte cu impact local sau national.

Site-ul ofera informatii despre Crucea Rosie, istoric, principii, cadru legislativ si voluntariat, ofera si modalitati de contact si sustinere a Crucii Rosii dar, cel mai important, ofera un contact mult mai direct ca pana acum al societatii cu aceasta organizatie si vine in sprijinul eforturilor voluntarilor Crucii Rosii de a avea un impact cat mai mare la nivelul societatii.

Nu ne asteptam neaparat la critici pozitive; ne asteptam insa la toleranta, intelegere si sustinere… pentru cei care doresc aceste lucruri, exista detalii pe site.  Orice gest pozitiv poate insemna o viata salvata, un ajutor pentru cei in suferinta, o raza de speranta in negura ce inneaca societatea romaneasca.

Va multumim!

Leave a Comment

Filed under civilizatie, constiinta, Crucea Rosie, cultura, sanatate, societate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *