Fericirea regasita

13 Aprilie 2008… o zi ce poate parea banala pentru unii, semn de ghinion pentru altii…
Ei bine, acum fix un an jumatate, chiar la ora la care scriu acest articol, intr-o zi de Vineri 13, la ora 13, eu mi-am regasit fericirea… si am avut curajul si dorinta sa spun “Da” in fata ofiterului starii civile.
Exact acum un an si jumatate am incheiat o cautare ce a durat milenii intregi… si m-am casatorit cu femeia pe care am iubit-i inca dinainte de a ma naste!
Este greu sa exprim in cuvinte ceea ce simt pentru sotia mea; este greu sa-i gasesti o definitie potrivita fericirii absolute… insa iubirea adevarata nu are nevoie de cuvinte pentru a fi exprimata… ea trebuie doar traita.
Te iubesc, Laura! Mai mult decat vor putea exprima vreodata cuvintele si gesturile!

6 Comments

Filed under constiinta, evolutie, fericire, iubire, Laura

6 Responses to Fericirea regasita

 1. Aiana

  Frumos…mai rar citesti astfel de posturi in ultima vreme… minunat, incarcator…profund… e minunat sa vezi IUBIRE ADEVARATA, atunci cand unii doar se mint ca iubesc si sunt fericiti, cand de fapt ei cauta altceva, dar nu au puterea sa recunoasca.sa va dea DUMNEZEU numai bine si o viata fericita si lipsita de griji! Sa fiti fericiti, dragii mei!

 2. Anonymous

  Te iubesc! La multi ani, iubirea mea!

 3. Cora

  Ce ma bucura sa citesc articole care exprima fericire… La multi ani, un 13 cu noroc si sa nu va pierdeti vreodata tineretea sufleteasca si dragostea ce va uneste!

 4. chris

  ma bucur sincer pentru tine! pentru voi mai bine spus! continua sa crezi in lucrurile dragi tie. asta probabil te va ajuta de fiecare data.

  cu drag,

  nassima

 5. ionutg

  Felicitari! Va doresc sa traiti aceasta iubire adevarata, fara limite . Este cel mai frumos cadou pe care vi-l puteti oferi unul celuilalt.

 6. Laura

  Mulţumim foarte mult pentru urări. Vă urez şi vouă, tot ce îmi doresc mie :D..nu vă faceţi griji că e numai de bine.
  Sănătate multă şi minte deschisă tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *