Ce spectacol!

Ies un pic si doar formal din stilul meu caracteristic si vreau sa fac un comentariu la ceea ce tocmai am vazut la televizor: Liverpool-Arsenal. A fost ceva magic!
Lupta, determinare, talent si efort pe durata a 90 de minute si ceva… asta e fotbalul adevarat! In cuvinte este greu sa descriu ce am vazut, insa daca cineva a inregistrat meciul, sa-l transmita si echipelor din Romania si, mai ales, suporterilor de pe la noi.
Dragi idioti de ultrasi, fanatici, fani si suporteri ce va bateti ca chiorii pe stadioane, pe langa stadioane si in plina strada fara motiv (deja faptul ca la meciul Romania-Bulgaria se bateau suporterii dinamovisti cu aia rapidisti parca e ceva banal) si care dati in reporteri cu lanturile, injurati ca sa va dati mari si mai mult de “gaaaaa…”, “ihhhhh…”, “uaaaaa…” nu sunteti in stare sa scoateti din bostanii aia de le ziceti capete, uitati-va cum se comporta niste suporteri adevarati… care NU au garduri la tribune… si care isi incurajeaza echipa pana la ultimul fluier! Priviti inregistrarea si veti vedea ce inseamna spectacolul din tribune, adevaratul suporter si bucuria de a asista la un spectacol sportiv.
Dar sa nu ii uitam pe jucatori… echipele de la noi nu au ce cauta in Liga Campionilor! E clar! Daca aia ne bat si cu rezervele, inchipuiti-va ce ar fi fost in seara asta… Macel curat!
Manelisti si inculti cu pretentii de jucatori de fotbal, ahtiati dupa bani si masini straine (ca altfel cum sa pupe ei dulcele gust de blonda?) si care jucati doar din prima in prima si castigati muuuuult prea mult pentru cat jucati (ce anume jucati inca incerc sa gasesc in dictionar… am trecut de mult de cuvantul fotbal)… uitati-va cu atentie la meciul asta (va sfatuiesc sa vedeti si meciul tur) si veti vedea ce inseamna fotbalul, spectacolul sportiv, daruirea, atasamentul si lupta pe teren pentru glorie in primul rand si apoi pentru bani… fiindca conteaza si amarata aia de glorie la ceva!
Liverpool-Arsenal… un meci care face cat cel putin tot turul campionatului de la noi… dar din pacate la noi conteaza mai mult ce fac Borcea si Becali si cu ce pipita se mai afiseaza Anonimul de la FC Necunoscutul… ca doar asa vad posturile romanesti sportul si fotbalul in general.


Leave a Comment

Filed under fotbal, inteligenta, prostie, Romania, spectacol, sport, suporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *