Cretinism global…

Intamplator am dat peste o stire care mi-a provocat un sentiment de repulsie dar si de resemnare, deoarece m-a lamurit cat de cretini pot fi oamenii in general si cata prostie crunta exista in Romania!

Titlu de stire: “Cel mai frumos copil din lume este roman!”… Stirea am gasit-o pe site-ul romantica si se pare ca se refera la – atentie! – un concurs de frumusete unde un baiat de 10 ani machiat, frezat si dat cu toate spoielile din lume, baiat din Romania cica a castigat! Iar cei de la Romantica par foarte fericiti de aceasta realizare!

In lumina altor scandaluri privitoare la copii, unde sunt cei de la Protectia Copilului cand vine vorba despre astfel de “concursuri de frumusete”? Probabil ca in juriu…

Asta-i lumea in care traim, asta-i tara in care traim, astia-s prostii ce ne inconjoara…

Traim in Romania iar asta ne doare… Rau!

6 Comments

Filed under avertisment, civilizatie, constiinta, copii, cretini, cretinism, idioti, ignoranta, prostie

6 Responses to Cretinism global…

 1. Irina

  Imi place ca acest copil de 10 ani din Romania are un nume PUR romanesc; “Yunus Emre Cimen”. Asa ii chema pe toti taranii romani cand i-a unit Cuza.

 2. :)) Absoult magnific comentariul! =)) Multumesc mult! Am inceput bine ziua aceasta…

 3. Shade aka Elohim

  Hai bhai Ahri ,daca nu intram in grupe macar aici sa castigam si noi locul 1 ca de altceva nu suntem buni decat sa eploatam …..si sa exploatam si iar sa expoatam….doar suntem …..rromani …oops mia scapat mana pe R de la tastatura

 4. Romanii din lipsa de altceva ar face orice sa fie vazuti sau remarcati de persoanele din jurul lor. Pentru aceste chestii parca ar fi cu totii copilasi de 10 ani !

 5. Părerea mea este că mai avem mult până ce ne vom aminti ce înseamnă valori n ţara asta. Până una alta, fotbaliştii îşi cumpără maşini care costă cât o casă, iar olimpicii trăiesc din burse….

 6. Laura … olimpicii … supravietuiesc din burse. Pentru ca… de trait e mai greu sa traiesti in tara asta daca esti elev / student eminent.

  Ca o dovada …. sunt cei care pleaca din tara…. Toti !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *