Nesimtire fara limite

Agitatie, proteste, promisiuni si vise… 50% mariri salariale la profesori… au obtinut cica doar 9%… Mariri ale pensiilor dar parca se va mai astepta oleaca… Medicii au sarit si ei sa ceara mariri salariale, functionarii la fel… Rezultatul?

Pai rezultatul este ca parlamentarii si-au marit bugetul cu 20% si vor cheltui 25 milioane pe masini, computere si aparate de aer conditionat… 

Smecherii isi iau masini… intre timp, in Romania cat de cat normala, sunt spitale care nu au ambulante, sunt ambulante care nu merg, sunt copii care nu au cu ce ajunge la scoala deoarece stau la 30 de km de scoala…

Nesimtitii isi iau computere… intre timp, in Romania de zi cu zi, sunt scoli unde exista clase de informatica dar nu exista un computer macar; sunt scoli unde ar trebui sa existe ore de informatica insa scolile nu au curent electric!

“Oamenii poporului” cheltuie milioane pe aparate de aer conditionat… Intre timp, in Romania pe care o stim noi, sunt spitale care nu au materiale sanitare, nu au aparatura de resuscitare, uneori nu au nici macar usi care se inchid cum trebuie la sala de operatie… prin Romania asta exista si scoli unde elevii au aer conditionat in functie de cat de tare bate vantul sau sufla crivatul, ca geamuri nu sunt, calorifere asisderea; cat despre caldura… e deja un miraj pentru foarte multi elevi!

Asta e tara in care traim… doamne fereste sa-si doreasca parlamentarii sa-si mai faca un restaurant… tare mi-e ca nu vom mai avea bani de mancare dupa!

Traim in Romania, iar asta ne doare! Rau!

1 Comment

Filed under snobism, societate

One Response to Nesimtire fara limite

  1. Trist, dar adevarat. Insa problema in tara asta este ca nu sunt calculatoare si nu e aer, lasa, sa rezolve ei problemele lor ca sunt mai importante. La o intrebare de jurnalist la adresa cuiva din Parlament, stii la ce raspuns impertinent m-as astepta? “Noua trebuie sa ne fie bine, pentru ca noi conducem tara”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *