Realitati…

Am auzit ca parlamentarii (fostii, cica) vor sa-si dea timp de 6 luni somaj de 5000 de lei? Nu-i asa ca-i frumos? 

Mai ales ca ei nu rebuie sa alerge dupa acte, sa depuna nu stiu cate dosare, sa obtina mii de aprobari… ei sunt crezuti pe cuvant…

Pai sa nu le zici ceva de dulce, saracutii de ei? Mai ales ca 99% din ei au afaceri din care isi trag profit la greu…

Intre timp, noi, fostii rezidenti, acum cica specialisti dar neconfirmati prin nici un ordin al Ministerului Sanatatii (eu nu am vazut pe site-ul oficial asa ceva) ne chinuim si alergam pentru un “rahat” (that’s right, I said SHIT) de carte de munca si adeverinta (pentru cine este interesat, cartea de munca a rezidentilor pe Medicina de Familie din Prahova a fost gata la 1 AN I JUMATATE DE LA INCEPEREA CONTRACTULUI DE MUNCA!!!!) care sa ne permita sa ne “bagam” macar dosarul de somaj…. apai sa nu-i…. pe parlamentari? 

De acum incolo incepe distractia si mancatoria… posturi sunt putine, bani mai deloc, asa ca te vei alia cu cine iti va oferi cea mai buna cale de iesire, chiar daca asta ar insemna sa calci pe cadavre, sa uiti ca unii au avut incredere si, mai ales, au fost sinceri cu tine… Da, dragi “proaspeti” Medici de Familie… cutitul ala de il aveti in spate este de la cel mai bun prieten al dumneavoastra… ce, nu recunoasteti setul de tacamuri pe care l-ati facut cadou?

Traim in Romania iar asta ne doare! Rau!

Leave a Comment

Filed under civilizatie, constiinta, cretinism, crima, societate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *