Cupa God@Clan de Counter-Strike

Intr-un moment de emulatie, baietii din God@Clan s-au hotarat sa faca si ei o cupa de Counter-Strike 1.6, 5vs5, STEAM ONLY.

S-a muncit la regulament, s-au facut servere si propuneri si… pana acum sunt inscrise 6 echipe din 16 cate trebuie.

Premii… pai inca nu s-a hotarat, variind intre slot pe servere, forum dedicat (pentru echipele care nu au), publicitate pe toate canalele disponibile pentru invingatori (inclusiv aici).

Cupa este la prima editie asa ca erori pot aparea si de aceea premiile sunt destul de… simbolice… Insa va conta foarte mult modul de prezentare al echipelor si colaborarea buna dintre echipe si arbitrii pentru a sti daca la o viitoare editie se va merita investitia a mai multor bani si eforturi…

Pentru cine doreste, link-ul catre regulament este AICI (sugerez citirea amanuntita a acestuia pentru a evita ulterioarele probleme) si nu-mi ramane decat sa va urez distractie placuta!

UPDATE: Well, Cupa s-a terminat din motive de… neintelegere… se pare ca nici una din echipele inscrise nu a avut chef sa respecte regulamentul si din organizatori nu au mai ramas decat trei membri care se ocupau efectiv de Cupa, culmea, cei cu servici si familie… Se pare ca va mai fii o Cupa, de data asta 2vs2 si 3vs3, mai scurta si mai usor de organizat… Cu premiile inca se discuta…

Leave a Comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *