SMAEB 2010… not quite there yet…

Ca orice pasionat de motociclete şi posesor de permis categoria A, am dat şi eu o fugă într-o sâmbătă pe la SMAEB 2010, din dorinţa şi speranţa de a vedea “neşte motoare” şi de a-mi încânta un pic sufletul cu frumuseţile pe două roţi.

Pe cât de entuziasmat am fost, pe atât de dezamăgit am plecat de acolo. Singurele standuri cât de cât organizate şi la care aveai ce să vezi au fost cele de la KTM Dementor, BMW, Harley-Davidson şi Husqvarna. În rest, de la anemic spre prea slab sau deloc (cel puţin “marile forţe” Yamaha şi Suzuki m-au dezamăgit complet, iar ceva “oficial” Honda nu am văzut).

Salonul mi s-a părut mai mult de accesorii şi biciclete decât de motociclete şi, cu tot respectul, am văzut motoare mai faine în parcarea de lângă expoziţie decât în cadrul salonului. Dar, una peste alta, măcar s-a realizat, iar cine a venit şi cu ceva bani poate că a plecat cu ceva de acolo, că erau reduceri şi de mii de euro la unele modele.

Cam ce am pozat pe acolo (da, nu sunt prea reuşite, că la câţi se înghesuiau pe lângă tine sau aveau talentul de a ţi se băga în cadru era cam greu să scoţi ceva util dacă nu erai “în interes de serviciu” sau cu ceva relaţii “la purtător”):Leave a Comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *