Reţeta succesului…

E destul de simpla… Pentru fete-femei: ţâţe mari, cur bombat si vagin primitor, ca sa ai marfa de export si “vama” de primire; restul se deduce de aici. Ce sa te chinui sa inveti, sa gandesti, cand poti sa o “dai” pe la cine trebuie sau sa i-o primesti cui trebuie si – pac! – ai aparut pe o coperta de revista, ti-a luat iubitelu’ masina sau, si mai bine, chiar o emisiune la televizor! 

In mintea ta aerata de parasuta, asta se cheama “succes” si “munca”… sau, succes prin munca, depinde cum vrei sa o iei… ajungi sa strangi bani, sa te uiti de sus la lume si chiar sa crezi ca esti “cineva”… Pfiu!

Pentru baieti/barbati… inca se mai aplica legea pumnului, cutitului, pistolului sau ce vrei tu… asta in caz ca esti/sau nu un cocalar plin de bani (nemunciti de tine, bineinteles) si de fiţe, pe care le folosesti pe “exemplarele” de mai sus… si  – mama! – ce personaj important esti tu cand ti-o ia vre-una in gura printr-un bar de fitze si eventual se mai si lauda in presa “numarul 1 din Romania” cu ce a facut!

Asta este “viitorul” societatii, asa cum se prezinta in ultima vreme; astea sunt exemplarele care, din pacate, se cred utile societatii si cred ca au o contributie la evolutia acesteia… cand, in realitate, contributia lor tinde undeva spre minus infinit, influentand non-stop si viitoarele generatii.

Cat despre restul, cei cu adevarat importanti… au ajuns, din pacate, sa fie mentionati doar la nivelul de “Un roman a reusit… ” sau “Un roman este…”… titluri care duc la articole unde reusita prin inteligenta si munca cinstita este privita ca “iesirea din normal”… 

Ce mai…! Traim in Romania iar asta ne doare! Rau!

4 Comments

Filed under articol, constiinta, cretinism, cultura, societate

4 Responses to Reţeta succesului…

 1. Raoul-Shade

  ooo da cat de real,cine vrea arta hopa la metrou pe lipscani sau in pasaj la omnia(Ploiesti) acolo sunt artistii.Cat despre fete nu este cum zice ahri sa schimbat treaba satui de atatea curve cei care le promoveaza cer bani , bani pe care fetele ii aduc din prostitutie.Baieti hmm nus chiar baietii astia care dau cu pumnu in bar sunt un fel de oameni frustrati si ofuscati ca nu se pot impune altfel decat atat.La tv apar astia pt ca astia se cer si la astia te uiti pt ca vrei sa fi ca ei,pt ca ti-ai dori sa fi ca ei,pt ca ii iei model.Recunoaste si tu esti ca ei LA UN TU GENERAL NU MA REFER LA AHRI SAU LA UNI CITITORI

 2. Dyno

  LAMURIRE. Am cetit postul d-lui Raoul de 3 ori si n-am fost capabil sa intzeleg ce scrie.

  La naiba, care-mi recomanda niste literatura moderna sau ceva ca vad ca incep sa nu mai pricep romineshte.

  Si ce spui e aproximativ cam asa. Daca vrei exemple live shtiu shi eu nishte chestii care te lasa fara par de cap (pica singur nici nu trebuie sa’l zmulgi)

 3. Din pacate se promoveaza golania in tara asta si nu stiu sincer ce exemple mai pot gasi cei tineri, care au nevoie de “lideri de urmat”. Problema este insa ca multi bani “castigati’ asa se duc pe apa sambetei si, cand nici “dotarile” nici relatiile mafiote nu or mai functiona, va fi nasol de tot …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *