Naţiunile Unite: Este OK executarea persoanelor gay!

Într-un gest absolut incalificabil, Naţiunile Unite au aprobat pe data de 16 Noiembrie 2010 o rezoluţie referitoare la execuţiile, încarcerările şi orice altă formă de pedeapsă arbitrară bazată pe rasă, religie, sex, orientare sexuală prin care, la propunerea statului Benin şi susţinut din plin de majoritatea statelor africane şi din Asia (în special statele arabe), executarea persoanelor gay a fost scoasă de sub incidenţa sancţiunilor Naţiunilor Unite!

Pe scurt, a devenit destul de uşor acum pentru diverse guverne, state şi, eventual, cetăţeni ai acestora de a persecuta şi omorâ persoane cu o orientare sexuală gay.

Puteţi citi (în engleză), raportul UN AICI!

PS: România a votat împotriva amendamentului, dar aproape toate statele au aprobat apoi rezoluţia în formă modificată, urmând, cică, să se discute apoi despre problema persoanelor homosexuale.

Felicitări Naţiunilor Unite! Încă o dovadă că nu sunt decât pumnul ce ni se pune în gură de către marile puteri şi că nu fac nimic util cu adevărat!

7 Comments

Filed under avertisment, civilizatie, constiinta, cretinism, grotesc, ignoranta, societate

7 Responses to Naţiunile Unite: Este OK executarea persoanelor gay!

 1. Raoul

  e doar inceputul

 2. Si eu sunt impotriva acestor anormali, dar nu doresc moartea lor ci satisfacerea sexuala prin tragerea intr-o mare teapa!:D Sper sa-mi respecti parerea!
  Am mai citit cateva articole de pe acest blog, mi s-au parut interesante, iar daca imi permiti iti voi adauga blogul la blogroll-ul meu!Astept raspuns pe mail!
  Multumesc!
  Neo

 3. Îmi pare rău să o spun, dar homosexualitatea nu mai este pe lista “anormalităţilor” psihiatrice, fiind un comportament dovedit a aparţine majorităţii regnului animal şi nefiind identificată până acum nici o cauză plauzibilă a acestei aşa-zise “boli”.
  Dar, cum spuneai, fiecare cu părerea lui 🙂 Trăim într-o lume liberă, cică (fals, dar noi ne închipuim că aşa e).

 4. traim intr-o lume libera, dar parca n-as vrea ca copiii mei sa vada cum se ling niste gay pe strada.. nici eu .. ca sunt homofov si s-ar putea sa fac pe dentistu

 5. Dacă trăim sau nu în timpuri libere ..eu spun că da. Aceste bloguri alea noastre sunt un exemplu. Este o libertate limitată? Desigur….

  Despre restul. nu am nimic împotriva nimănui…dar personal, mi se pare la fel de scârbos când se ling doi pe stradă, fie ei heterosexuali, fie gay…. Deci nu cred că aş fi mai oripilată în al doilea caz.

  Copiii văd mai multe lucruri decât credem noi. Apropos, dacă aţi avea copii gay ce aţi face, le-aţi scoate şi lor dinţii?

 6. E prostie omeneasca..homo gay lesby..De unde dreacu se mai iau toate ? Inventeaza un nebun si pentru ca efectivu de turma pe blog e mare..toti il umaresc pe ala ..
  De ce nu pot sa fie toti simplu asa cum au fost stra-stramosii nostri ?
  Pentru ca unii duc lipsa de logica,minte …si toate astea care determina sa faci anumite lucruri 🙂
  Bft

 7. @Dyma: Că tot vorbeai de prostie, eşti amabil să clarifici ce ai spus? Nu de alta, dar colecţiei tale de fraze îi lipseşte un lucru esenţial: logica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *